Huizu Hot Wok, Mutiara Rini - Huizu Hot Wok, Mutiara Rini, Skudai - Chinese Food Fans - Ad Board - Kita Kongsi
Saturday, 10.12.2016, 8:01:50 AM
Welcome Guest
Main | Registration | Login
Jom Makan² dan Jalan²

Main » Ad Board » Chinese Food Fans » Huizu Hot Wok, Mutiara Rini, Skudai

Huizu Hot Wok, Mutiara Rini
Information | 17.05.2010, 9:00:19 AM
try huizu hot wok kat mutiara square, taman mutiara rini... nice res... owner nya melayu tp tukang masak dia chinese muslim... 
Suggestion: try siakap goreng sos mangga... tak pernah jumpa menu tu kat tempat lain tapi sedapppp ... harga mahal sikit je dr res tom yam biasa...
ade shark fin juga
- tp ade yg kata dh kureng cket, tp sape2 nk try, still leh gi

other suggestion:
daging rusa masak mongolian, ketam sambal, bawal 3 rasa, sotong butter dan udang oat dia amat melelehkan air liur.
Added by: ctsarra | Contact person: na E
Views: 553 | Placed till: 17.06.2011 | Rating: 5.0/1
Total comments: 3
3  
dah pernah try makan kat Huizu hot wok nih. Mula-mula salah pilih menu, rasa ok aje lagipun sendiri yang kena bayar. tapi bila next visit, order thier signature prawn oat dengan tomyam ala chinese . . . baru la masuk! memang shedap... yang memang unik ialah ice blended dragon fruit dia, sebab ori tak pakai pati. . dan banyak khasiat. love them. skrg ni,bila lalu tmn u or tmn tun, mesti singgah pekena kat sini. .

2  
1- restoran Hui Zhu mutiara rini area kedai2 yg ada balai polis tu,tp rest tu blah blkg(corner lot mghala padang kosong),beef kue tiaw,s'pore fried bihun,kari kepala ikan,choc ice blended,ice blend dragon fruit..
- Tayib Titan

1  
da penah try.. makann dia ok la..not bad but not much to brag abt.. just ok je.
-Luqman Zainal

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Blog Advertising - Get Paid to Blog
Johor
Restoran Hasan Ong, Kota Tinggi [1]Hwa Mui, Jln Dhoby, JB Town [1]
IT Roo Cafe, Jln Dhoby, JB [1]Restoran Lapan Kati, Kulai [1]
Greenland Food Court, Tmn Sutera [1]Laguna Kuring, Tmn Molek, JB [1]
Restoran Laksamana, Felda Air Twr 5, Kota Tinggi [1]Huizu Hot Wok, Mutiara Rini, Skudai [1]
Seafood Junction, Perling, JB [1]Zon Hotel, JB [1]
Meng San, Mutiara Hotel, JB [1]Straits View Garden, Danga Bay [1]
Straits View Seafood, Tampoi [1]
widgeo.net
Tag Board
 
200
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Site friends
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2016Website builderuCoz