DNC Western - DNC Western, BBU - Steak Terbaekkk - Ad Board - Kita Kongsi
Saturday, 10.12.2016, 6:04:02 AM
Welcome Guest
Main | Registration | Login
Jom Makan² dan Jalan²

Main » Ad Board » Steak Terbaekkk » DNC Western, BBU

DNC Western
Information | 18.05.2010, 3:25:51 PM
DNC Western
western food yg dkat umah tu kt uda kt jln mahsuri...dkat dpan jln bsar...
dr uda dpan,umahnye blah kiri,dr wisma bbu,umahnye blah kanan..
berdekatan dgn umah yg dah diubahsuai jd bsar tu..dpan JLN PADI...
snang kate MAINROAD utk g ke hiway skudai.



Added by: ctsarra | Contact person: na E | Tags: western food, steak, BBU
Views: 310 | Placed till: 18.06.2011 | Rating: 0.0/0
Total comments: 7
7  
dah pindah la kedai tu...die pindah gi mane ek?sape tau???mmg sedap...die pindah tp tak tulis notis kat umah tu...

6  
memang sedap..kami sekeluarga sudah g makn...murah ..cuma ruang makn tak selesa sikit..time hujan tu..abis kene tempias ...

5  
ni blog western food kat uda tu,die byk cawangan,yg kat sg seget dah jarang bkk,yg kat umh tu tiap2 ari bkk,n lg 1 yg baru bkk kat pandan-http://dncwestern.blogspot.com/
- Siti Radziah Abd Sahar

4  
2nd- warung Western food bbu kat kws rumah jer..berdepan ngan wisma bbu..sebelah kanan klau dari masjid jamek..or sebelah kiri dr jalan skudai.., masakan nyer best!
- Roslina Yaacob

3  
rasanya yang bbu tu depan wisma bbu, mmg rumah, burger kukus diorang nye signboard.
- Shafiq Mustapa

2  
chiken chop die jus 5rgt,steak n lamb chop 10-12rgt,tp puas ati gak la....mmg sedap,take away pun ada,bergeu die pun special...roti die kukus,lembut je...
- Siti Radziah Abd Sahar

1  
ada 1 tempat,murah dan sedap,die bukak kat laman rumah die je.kat bbu,die nye blackpaper mmg sedap....
- Siti Radziah Abd Sahar

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Blog Advertising - Get Paid to Blog
Johor
Jaafar Steak, Larkin [1]IT Roo cafe [1]
Sweet 17, BBU [1]Baboos, Tmn U, Skudai [1]
Rookies, Tmn Scientex, Pasir Gudang [1]George N Dragon, Tmn Tasik, JB [1]
Yew's Cafe, JB [1]Hutan Bandar, JB [1]
Singgah Selalu, Danga Bay, JB [1]Stone Grill, Jusco Tebrau [1]
Mama Chop Papa Grill [1]Jabar, Kg Melayu Majidee, JB [1]
Black Canyon, Jusco Bukit Indah [1]DNC Western, BBU [1]
widgeo.net
Tag Board
 
200
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Site friends
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2016Website builderuCoz